username    password

Istorijat Delatnost Ciljevi

"SOĆA Servis AD" je osnovan 1990. godine kao radnja koja se bavila popravkom bojlera i termičkih uređaja. Kao i svaka mlada firma, proteklo je nekoliko godina u "traženju svog mesta na tržištu", što je dovelo do razvoja i širenja delatnosi. 1995. godine servis širi delatnosti na trgovinu rezervnim delovima i opremom.
1997. "SOĆA Servis AD" potpisuje prve ugovore ovlašćenog servisa (ELIN, GORENJE, CANDY, WHIRLPOOL...). 2004. potpisuje ugovor o servisiranju za regiju grada Novog Sada, za grupaciju ELECTROLUX, da bi 2006. potpisali direktan ugovor kao servis partner za republiku Srbiju. "SOĆA Servis AD" je lociran na SALAJCI, jednom od najstarijih delova Grada Novog Sada, gde i danas radi.

"SOĆA Servis AD" se bavi ugradnjom, popravkom i održavanjem samostojećih i ugradnih aparata za domaćinstvo, bele tehnike, profesionalne ugostiteljske opreme, opreme za vešeraje, klimatizacijom i ventilacijom. “Servisiranje” se radi po ugovoru, u garanciji i van garancije, za autorizovane brendove, kao i samostalno, po zahtevu korisnika. Bitan segment u domenu usluge "SOĆA Servis AD" predstavlja zastupništvo i tehnička podrška postprodaje za Republiku Srbiju vodećeg svetskog proizvođača aparata u domaćinstvu - grupacije ELECTROLUX (Zanussi, Electrolux, AEG). "SOĆA Servis AD" se takođe bavi i prodajom rezrevnih delova, prateće opreme i gotovih proizvoda. Tu se, ponovo, ističe uvoz delova za grupaciju ELECTROLUX, ali nikako ne zaostaje ni izbor rezervnih delova za GORENJE i druge priznate proizviđače. Novijeg datuma, "SOĆA Servis AD" nudi i ekološki biorazgradive proizvode za higijenu i održavanje, po visokim standardima HACCP-a, papirnu galanteriju i druge proizvode namenjene podršci grupacije za proizvodnju i obradu hrane, ugostiteljima, hotelijerima (HORECA sistemi), firmama koje se bave tehničkim održavanjem, ali i drugim privrednim granama. "SOĆA Servis AD" se bavi i distribucijom prateće opreme za usisivače (kese, filteri, papučice) svetskog lidera MENALUX, koji proizvodi za gotovo SVE vodeće svetske proizvođače usisvača.

Cilj "SOĆA Servis AD", je da postigne kompletno zaokruženi nivo usluge korisnicima aparata u domaćinstvu, profesionalnih uređaja ugostiteljstva i klimatizacije. Počevši od preporuka kupovine (asisitiranje u odabiru, planiranju/ projektovanju uređaja), preporuke korišćenja, preko prijava eventualnih kvarova, obezbeđivanja delova uz kompletnu uslugu popravke i održavanja, do obezbeđivanja prateće opreme i svih sredstava za održavanje uređaja u širokom smislu. Tendendcija saradnje je ka ugovorenim partnerima i dugoročna saradnja, koja svakako daje najbolje rezultate - kako po brzini reagovanja i minimalnim brojem kvarova/nedostataka, do najmanjih troškova održavanja i maksimalne efikasnosti samih uređaja, što je verujemo cilj svakog korisnika. Plan je da se uz maksimalnu edukovanost osoblja, maksimalno koristivši savremene tehnologije - svi procesi podignu na nivo visoke efikasnosti o odnosu na cenu date usluge.

SERVIS

prijava kvara

aparati u domaćinstvu

aparati u ugostiteljstvu

klimatizacija

saveti

 PRODAJA

rezervni delovi

menalux

HoReCa

prateći program

PARTNERSTVA

Electrolux

Tefal Moulinex Krups Rowenta

poslovi u garanciji

poslovi van garancije

O SERVISU

o servisu

galerija

PEPDV obrazac

obrazac za identifikaciju

KONTAKT 

Soća Servis AD, SZTR

Đorđa Zličića 9, 21000 Novi Sad

tel/fax +381 (0)21 444147 

tel/fax +381 (0)21 6339731

email: servis@soca.rs

HomeAppliances&ProfessionalFrigothermSystemService