• Početna
  • Prodaja
  • HoReCa i prateći program

HoReCa i prateći program

Jedan deo pratećeg programa široko obuhvata pomoćne artikle prateće hemije (sapuni, čistači, sterilizatori, osveživači), mehanička sredstva za čišćenje i održavanje higijene (strugači, džogeri, četke ... ), kao i alati i instrumenti za praćenje uređaja i sistema u normi HCCP-a (termometri, termoindikatori, brojači, alarm sistemi i sl.). Takođe, tu su police, kolica i ostali neutralni program za profesionalnu organizaciju i rad vešeraja, hemiskih čistiona i sl.

Jednako bitno za profesionalne korisnike je podrška tehničkim sredstvima za mašine za suđe (sredstava za mašinsko pranje i ispiranje), veš mašine (tečni deterdženti i oplemenjivači ... za razne vrste i tipove pranja i ispiranja), zaključno sa namenskim sredstvima za otklanjanje nečistoća i upornih fleka (hemijske čistione, hoteli, profesionalni vešeraji ... ). Ovim sredstvima korisnici postižu ujednačen kvalitet rada aparata, kao i uštedu u potrošnji sredstava, energenata, a pogotovo skraćenje procesa i povišenu efikasnost.

Kliknite na donju sliku za download PDF kataloga Clinex i Vileda prodajnog programa..!
Proizvodi se mogu grupisati u sledeće kategorije: Mašinsko pranje posuđa, Održavanje kuhinje, Održavanje sanitarnih prostorija, Održavanje podova, Ručno održavanje i Propratna profesionalna oprema