• Početna
  • Prodaja
  • Menalux kese za usisivač i Duraflow filteri za usisivače

Menalux potrošni materijal i prateća oprema za aparate u domaćinstvu i kućnu higijenu

MENALUX je zaštićeno ime proizvođača potrošnog materijala i prateće opreme malih kućnih aparat i drugih uređaja u vlasništvu Electrolux grupe, vodećeg proizvođača aparata u domaćinstvu. Menalux je svetski priznat brend, koji godinama unazad, putem dobro organizovane distributivne mreže, tržištu nudi visokokvalitetne proizvode.
Osim tehnološki naprednih, visokokvalitetnih kesa, kao i prateće opreme za usisivače svih svetski priznatih proizvođača, Menalux nudi potrošni materijal i opremu za ostale male kućne aparate i belu tehniku (sokovnici, mikseri, kafe aparati, blenderi ... )

U MENALUX-u je odavno usvojena strategija “korisnik u centru pažnje”, čiji je smisao učiniti život korisnika mnogo jednostavnijim i prijatnijim. Jedan od primera za to je Menalux-ov sistem boja. Napravljen je sistem potraživanja opreme za korisnika ne samo po brendovima uređaja, već i po bojama koje su u skladu sa tehničkom kompatibilnosti prateće opreme koja se jednostavnije pamti i primenjuje – kako za korisnika – tako i za lokalne dilere. Pronađite odgovarajuću kesu za usisivač i filtere bez POTEŠKOĆA i KOMPLIKACIJA.

Sintetičke DURAFLOW kese za usisivač

Kvalitet i inovacije su oduvek Menalux-ova motorna snaga. Sistem synthetic Duraflow materijala kese za usisivač, nudi duži rad uređaja kombinovan sa konstantno visokom snagom usisavanja u svim fazama punjenja kese, kao i bolju filtraciju koja PODRAZUMEVA zdravije okruženje korisnika. Menalux je PRVI proizvođač sintetičkih kesa usisivača koji ima atest kvaliteta od strane TÜV Rheinland Group, čiji sertifikat GARANTUJE i POTVRĐUJE kvalitet i efikasnost ovog proizvoda.

Sinthetičke DURAFLOW kese usisivača sastoje se od više slojeva:
  •     Unutrašnji sloj čini prvi filter koji svojim mikroporama zadržava čestice prašine i prljavštine, odnosno, omogućuje bolje punjenje same kese uz zadržavanje visokog nivoa filtriranja
  •     Srednji sloj obezbeđuje visokoefikasnu filtraciju koja čini okruženje zdravijim, odnosno ne utiče na snagu usisvanja, već naprotiv, povećava radnu sposobnost uređaja
  •     Spoljašnji sloj garantuje kvalitetnu mehaničku zaštitu prethodna dva sloja što čuva sadržaj kese i potvrđuje već ostvaren visoki nivo filtriranja.
Prednosti DURAFLOW tehnologije u poređenju sa običnim papirnim filter kesama usisivača:
  •     DO 50% DUŽI RADNI VEK: DURAFLOW kese usisivača prihvataju do 50% više sadržaja s obzirom da prašina ne može zatvoriti pore čime ujedno, ne smanjuje snagu usisavanja. Kesa od sintetičkih materijala se lako prilagodjava obliku i prostoru usisivača, čime se postiže efikasnije korišćenje kese, a time i vek trajanja. Rezultat je veći prihvat usisanog materijala - manja potrošnja kesa, tj. ređa zamena iste.
  •     VIŠE SNAGE: finoća pora DURAFLOW materiala garantuje optimalan protok, čak i raspoređivanje unešenog sadržaja u kesu. Time omogućuje konstantnu snagu usisavanja za vreme punjenja kese. DURAFLOW kese stoga omogućuju duži rad sa ujednačenom VISOKOM efikasnošću rada uređaja.
  •     VRHUNSKO FILTRIRANJE: DURAFLOW material filtriranjem sadržaja vraća prečišćen vazduh u prostoriju. Unapređena filtracija DURAFLOW materiala daje bolji efekat uklanjanja mikroprašine, što se vremenom uočava manjim količinama fine prašine u prostorijama, na nameštaju i na podu. DURAFLOW filter kese su 40% efikasnije od običnih papirnih kesa što utiče na uklanjanje mikroprašine, bakterija, grinja, i sl. DURAFLOW kese imaju zaštitni higijenski zatvarač-poklopac čijim se povlačenjem zatvara sadržaj pune kese, i dodatno se utiče na higijenu i bezbednije odlaganje.
  •     OTPORNOST na kidanje i habanje: materijal obezbeđuje usisavanje mnogih materijala koje obična papirna kesa ne može podneti niti izdržati (mikroprašina, vlažni sadržaji ...). Posebno je otporna na kidanje, cepanje, mehanička oštećenja oštrih predmeta, i sl., što daje dodatnu sigurnost i čistoću okruženju.
  •     SAMO ZA JEDNU UPOTREBU: DURAFLOW kese se mogu koristiti samo jednom, kao i obična papirna kesa. DURAFLOW kesa je napravljena od polipropilena. Ovaj materijal pri uništavanju se ne rastvara u toksične materije, već u vodu i ugljenik, što opet proizvod svrstava u ekološki čiste i zahvalne za ljudsku okolinu.

Zamena filtera – način da maksimalno efikasno i kvalitetno koristite vaš usisivač

Proizvođači ciklon (cyclon) usisivača i filter usisivača - bez kese, preporučuju redovnu zamenu filtera kako bi zadržali visoku efikasnost i higijenske efekte uređaja. Ovo garantuje optimalne performanse i produženi vek trajanja uređaja.

U prošlosti je ovakav zahtev proizvođača bio krajnje težak za realizovati. Filteri su jednostavno bili JAKO teško dostupni na tržištu.

Menalux sa ponosom može reći da je PRVI proizvođač iz EVROPE koji korisnicima nudi SVE filtere neophodne za održavanje performansi i kvalitetan rad uređaja bez kese. U zavisnosti od tipa usisivača, Menalux filter pakovanje sadrži perivi ili filter za jednokratnu upotrebu - za cyclon ili filter usisivač (bez kese). Izbor filtera je izuzetno velik. Menalux svojom proizvodnom paletom pokriva SVE vodeće proizvođače ovog tipa usisivača kao što su Electrolux, AEG, Progress, Tornado, Boss, Alfatec, Dirt Devil, Dyson ... 

Koristeći Menalux zamenjive filtere korisnici će moći da uživaju SVE prednosti svojih cyclon ili filter usisivač (bez kese) mnogo duže obezbeđujući uređajima bolje uslove za rad, a time i maksimalnu efikasnost i vek trajanja.

  Kese za usisivač, filteri za usisivače ostali pribor Dodatna oprema i pribor