Primus

Danas je PRIMUS jedan od vodećih proizvođača opreme industrijske tehnike za vešeraje u Evropi, sa jakim prisustvom na globalnom nivou.
Uz stogodišnje iskustvo, proizvodni asortiman grupe čine profesionalne mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, valjci za peglanje, peglači veša kao i ormari za sušenje, svi sa najvišim standardima kvaliteta za razne segmentre tržišta kao što su hoteli, restorani, bolnice, starački domovi, samouslužni vešeraji, komercijalne perionice veša...

PRIMUS radi čitav spektar opreme za pranje veša uključujući visokoefikasne samostojeće veš mašine, ankerisane/usidrene tipove, veš mašine sa uslovima higijenske barijere, mašine za sušenje (visokoefikasni sistem grejanja principom toplotne pumpe), kao i valjkovi, peglači i prateća oprema. Kroz svoju mrežu distributera, grupa oprema nekoliko vrste korisnika: “žeton sistem”- sistem samoposlužuvanja, usluga po zahtevu (hoteli i sl.) i klasične komercijalne sisteme za pranje, kako manjih profesionalnih obima do velikih industrijskih sistema.