• Početna
  • Partnerstva
  • Servis bele tehnike

Servis bele tehnike

Soća Servis radi održavanje, remont i servis bele tehnike. Deo tog segmenta je samostojeća i ugradna bela tehnika (veš mašina, sušara veša, mašina za suđe, šporet, ugradna rerna, ugradna ploča, indukcijska ploča, fružider, zamrzivač, kombinovani frižider, frižider sa dvoje vrata side by side), kao i mali kućni aparati (pegla, usisivač, kućna pekara za hleb, sokovnik, multipraktik). Popravke podrazumevaju rad na terenu (dolazak na adresu, zakazivanje terenskih popravki), nakon što stranka ugovori odgovarajući termin. Servisna radionica je mesto gde se rade remonti i velike popravke aparata u domaćinstvu, gde je naša obaveza preuzimanje i dostava uređaja. Mali kućni aparati se takođe rade u servisnoj radionici (stranka donese uređaj u servis, ili ga uslužno dostavlja kurirska služba, odnosno brza pošta).

Svi naši korisnici su navikli na visok stepen saradnje (preporuka za isplativost popravke, posao nakon predračuna, preporuke za kupovinu, kvalitetni tj. originalni rezervni delovi, povoljna cena rezervinh delova), kao i na zavidan nivo usluga (garancija na izvršeni rad, efikasni i obučeni majstori, povoljna popravka). Jednostavno, naš posao počinje onog trenutka kada vi kupite aparat, kako u garanciji, tako i kada garancija istekne – do kraja radnog veka aparata, omogućavamo korisniku da uživa u korišćenju bele tehnike, a ujedno omogućavamo da tehnička bezbednost po korisnika i okolinu bude na odgovarajućem nivou.

Rad u garanciji

SOĆA SERVIS je :
centralni servis i nosilac servisne mreže za Republiku Srbiju za brendove:

  •     ELECTROLUX
  •     AEG
  •     ZANUSSI
  •     TEFAL
  •     ROWENTA
  •     KRUPS
  •     MOULINEX
  •     PRIMUS

Vrši se obuka tehničara, upoznavanje sa novim tehnologijama i procesima, upoznavanje i upotreba savremenih alata, kao i uvoz i distribucija originalnih rezervnih delova i prateće opreme.

Rad van garancije

Saradnja sa Gorenjem je odlično razvijena (edukacija, praćenje tehničkih novina). Ugovoreno se radi distribucija originalnih rezervnih delova Gorenje, kao i potrošni materijal za Gorenje aparate.

Soća Servis radi i druge priznate brendove:
Bosch, Siemens, Whirlpool, Ariston, Indesit, Hot Point, Beko, Arcelik, Altus, Elektrobregenz, Hisense, Privileg, LG, Samsung, Candy, Hansa, Midea, Amica...

Većina potrebnih rezervnih delova se korisnicima isporučuje - sa lagera Soća Servisa. Ukoliko eventulano nedostaje potreban rezervni deo, ili nije dobavljiv u Srbiji, od inopartnera se poručuju delovi najdalje jednom nedeljno.

Na ovaj način svaka prijava kvara (neispravna veš mašina, ako grejač ne radi na šporetu, mašina za suđe neispravna, kućna pekara za hleb loše peče hleb, ili bilo koji drugi aparat u domaćinstvu) se rešava maksimalno brzo, profesionalno i efikasno, majstori su stručni, koriste originalni rezervni deo, po povoljnoj ceni, a za ceo posao se obezbeđuje garancija na rad i garancija na ugrađeni deo.