• Početna
  • Partnerstva
  • Tefal, Krups, Rowenta, Moulinex

Tefal, Krups, Rowenta, Moulinex

SOĆA SERVIS se trudi da svi korisnici proizvoda Tefal, Moulinex, Rowenta i Krups imaju maksimalni doživljaj kvaliteta i konfora, kao i poverenje da se i najmanji propusti mogu otkloniti i rešiti u korist samih korisnika i uređaja a na zadovoljstvo svih. Pošaljite nam mail – prijavite kvar ON LINE ( dodati link za prijavu kvara) aparata u garanciji (vaše podatke, kopiju računa i podatke o aparatu). Ukoliko ste udaljeni od nas, vaš aparat u garantnom roku možete slati brzom poštom na naš račun, kako će vam biti i vraćen odmah nakon popravke. U ovom zadatku nismo sami, već nastupamo sa servis partnerima – podizvođačima za celu teritoriju republike Srbije. Sav potreban prateći asortiman (posude za pekare hleba, mešači za pekara, mutilice miksera, filteri i kese, kao i drugi neophodan materijal) se uvozi direktno od proizvođača, što garantuje maksimalnu efikasnost i užitak pri korišćenju ove tehnike.
TEFAL pored proizvodnje malih kućnih aparata (pretežno vezani za obradu hrane), ima okosnicu u proizvodnji posuda. Njihovo tehnološko rešenje površine za posude koje ima karakteristu glatkih i površina koje se ne lepe, što je idealna podloga za pripremanje hrane, ih je odredilo i pozicioniralo kao svetskog lidera u proizvodnji posuđa.
Za više detalja idite na : http://www.tefal.co.rs
KRUPS je izvorno nemački proizvodač malih kućnih aparata. Najpoznatiji proizvod je preteča današnjeg multipraktika (secka) i ONKO kućni kafe aparat, što je kasnije postalo okosnica proizvodnje. Danas KRUPS predstavlja premium brand u malim kućnim aparatima i svojim dizajnom, funkcionalnošću i efikasnošću je lider na tržištu.
Za više detalja idite na : http://www.krups.co.rs
MOULINEX je proizvođač malih kućnih aparata i kuhinjske opreme. Proizvod koji je definisao tržišni put ovog brenda je MOULI GRATER, rendo sa nazubljenim cilindrom u sredini (nalik današnjem super secku), po kome nose i ime u izvedenom značenju. Danas kao brend, okrenut je mlađoj populaciji, pristupačan, jednostavnih rešenja i lakog korišćenja.
Za više detalja idite na : http://www.moulinex.co.rs
ROWENTA kao brend bi se mogao zvati zaštitni znak za peglu. Vodeci je proizvodac pegli na svetu, i lider u inovacijama. Proizvodni program se prvenstveno oslanja na proizvode za održavanje higijene (pegle, paročistači), dobro su znani i po aparatima za ličnu higijenu (fenovi, epilatori), a poslednjih godina posebno se ističu u uređajima za kućnu higijenu, konkretno u plasmanu usisivača koji drže zavidan nivo funkcionalnosti, ekonomičnosti i ergonomske pristupačnosti.
Za više detalja idite na : http://www.rowenta.co.rs